Laden Evenementen

Klassiek op zaterdag: Sempre Insieme

07 nov 2020 | Bibliotheek Hasselt | vrije gift

Klassiek op zaterdag is terug! Op zaterdag 7 november treedt het duo Sempre Insieme op in de bibliotheek in Hasselt.

Het duo Sempre Insieme bestaat sinds oktober 2019. Het wordt gevormd door Ilse Kok (accordeon) en Anneloes Kriek (mezzosopraan). Zij zijn studenten aan het ArtEZ Conservatorium te Zwolle. Tijdens hun optreden in de Grote Kerk en bij boekhandel Waanders in Zwolle, eind vorig jaar, was het publiek onder de indruk van hun professionaliteit en oogstten zij veel bijval.

Met de combinatie van accordeon en zang zijn veel genres te bestrijken: van tango’s en Franse chansons tot klassieke aria’s. Sempre Insieme laat werk horen van onder anderen Kurt Weil, Astor Piazzolla en Joseph Haydn, en voegt daar een zelfgeschreven compositie aan toe.

We hebben Klassiek op zaterdag iets moeten aanpassen vanwege corona. De ruimte in het Oude Stadhuis die we vanouds gebruiken, is te krap. Vandaar dat we uitwijken naar de bieb, waar we alle regels rond corona goed kunnen naleven. De toegang tot het concert is gratis, maar een vrije gift wordt bijzonder op prijs gesteld. Wil je komen? Meld je dan aan via scab-hasselt@hotmail.com.

Deel dit:
Terug naar agenda

Gegevens

Datum:
07 nov 2020
Tijd:
16:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

SCAB

Overige informatie

Aangepaste prijs
vrije gift
Deel dit: